Links

Links naar bedrijven waar we mee samenwerken

Van Dorp Hout is gespecialiseerd als houtleverancier aan particulieren, hoveniers en de grond- weg- en waterbouwsector.

Benfried b.v. is al meer dan zestig jaar een begrip als toeleverancier voor de tuinbouw. Als leverancier voor de tuinbouw is Benfried b.v. een begrip in de agrarische sector en richt zij zich op de professionele glastuinbouw & akkerbouw, boomkwekerij, hovenier, alsmede de particulier.

SEO specialist Martin Vellinga is in 2014 gestart met FellMedia omdat hij zag dat er teveel wildgroei was in SEO-LAND. Door het geven van transparantie en betrouwbaarheid in een ‘gebakken lucht’-markt is FellMedia SEO uitgegroeid tot een van de snelst groeiende bedrijven van Zuid Holland.

Loodgietersbedrijf J. van der Gaag is al ruim 60 jaar een bedrijf gespecialiseerd in loodgieterswerk, sanitair, riolering en hemelwaterafvoeren.

De bedrijfsactiviteiten binnen Dijkshoorn Bleiswijk B.V. zijn zeer divers. Naast de hoofdactiviteiten groenrecycling, puinrecycling en verwerking van andere afvalstromen bieden wij nog vele andere diensten en producten aan.

Antoon Rijnbeek Handelskwekerij is gespecialiseerd in het samenstellen van een compleet groenpakket voor diverse klantgroepen waaronder hoveniers, gemeenten, handelaren en tuincentra in Nederland.

Snoei tuinmaterialen Bleiswijk heeft een uitgebreid assortiment bestrating, tuinhout, tuinverlichting, waterpartijen en tuinhuizen! Hét adres voor uw tuin.

Verkoop, reparatie en onderhoud van IVECO bedrijfswagens, gevestigd in Waddinxveen. Ook voor originele IVECO onderdelen kunt u bij ons terecht.