Over Ons

Kibbel Hoveniers is een klein hoveniersbedrijf wat is ontstaan na het overnemen van Bouman Hoveniers door mij, huidig eigenaar, Jeroen Kibbel. Na een aantal jaren samen met de oprichter van Bouman Hoveniers, Rob Bouman, gewerkt te hebben was daar het moment dat onze wegen gingen scheiden en dat ik zelfstandig doorging. Voor mij is het erg belangrijk dat een klant ‘ontzorgd’ wordt. Dat wil zeggen dat wij er zoveel mogelijk aan doen om alle zorgen uit handen te nemen en constant mee te denken om tot een zo goed en een zo mooi mogelijk resultaat te komen. We werken in kleine teams met allround mensen zodat u als klant ook zoveel mogelijk hetzelfde gezicht ziet en hetzelfde aanspreekpunt houdt.

Over mijzelf

Ik ben Jeroen kibbel, geboren in 1983. Na mijn middelbare school heb ik de hoveniersopleiding gedaan op het Wellant College in Gouda. Na wat andere werkzaamheden gedaan te hebben ben ik sinds 2010 weer werkzaam als hovenier en sinds 2011 eigenaar van dit bedrijf. Eerst als mede-eigenaar van Bouman Hoveniers en nu, na de naamswijziging, als eigenaar van Kibbel Hoveniers. Het is mijn passie om mensen blij te maken met een nieuwe tuin, om voor mijn klanten een plek te maken waarvan ze kunnen genieten, in kunnen ontspannen. Ik vind het leuk om veranda’s en schuren te bouwen en daaromheen complete tuinen aan te leggen, maar ik vind het ook leuk om een klein stadtuintje opnieuw in te richten. Het is mijn doel om altijd het maximaal haalbare resultaat te behalen zodat er een tevreden klant achter blijft op het moment dat wij de straat uit rijden. Daag me uit, niks is te gek, alles is mogelijk!

Slogan van hovenier Delft

Onze slogan als hovenier is niet voor niets: ‘tuinaanleg en groen moet je doen’. Vanaf uw allereerste gedachte tot en met de volledige uitwerking van uw tuin zijn wij u graag en kundig van dienst.
Wij richten ons naast particulieren in toenemende mate op bedrijven en overheidsinstellingen. Ons team heeft veel ervaring en kan alle soorten werkzaamheden in en rond uw tuin uitvoeren!

Kijk op onze voor talloze foto’s van bijzonder projecten! Dus bent u opzoek naar een tuinman in Delft en regio? Neem vrijblijvend contact op met Kibbel Hoveniers!

Kibbel Hoveniers, gespecialiseerd in

Tuinontwerp

Bouwen en plaatsen van schuren op specifieke maatvoering

Plaatsen schuttingen/erfafscheidingen

Bouwen maatwerk tuinkamers

Bestrating nieuw en herbestrating

Realiseren en uitvoeren van beplantingsplannen

Plaatsen van damwanden en vlonders

Aanleg elektra en verlichtingsplan in buitenruimtes

Aanleg vijvers/koivijvers

Tuinonderhoud en snoeiwerkzaamheden

Aanleg balkons en dakterrassen

Aanleg beregeningssystemen

VIDEO'S